Τελικός AEGEAN Startups - Οι νικήτριες ομάδες

Η τελική φάση του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας - AEGEAN Startups διεξήχθη στο Καρλόβασι Σάμου, στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2011. Η τελική φάση περιελάμβανε την παρουσίαση των 9 προτάσεων που επιλέχθηκαν ως οι καλύτερες από τις συνολικά 35 που είχαν αρχικά υποβληθεί.  Η παρουσίαση των προτάσεων καθώς και η τελική επιλογή και βράβευση των ομάδων έγιναν στην αίθουσα τελετών του Δήμου Σάμου στο Καρλόβασι.Οι τρεις προτάσεις που επιλέχθηκαν από την τελική φάση και πληρούν τα ελάχιστα ποιοτικά κριτήρια ώστε να καταλήξουν στην ίδρυση εταιρειών, βραβεύθηκαν με 15.000 Ευρώ η κάθε μία. Οι νικήτριες προτάσεις είναι (με αλφαβητική σειρά):

Empires At War 1805
Ένα πρωτότυπο, διεθνές διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής
Μητρόπουλος Ιωάννης, Χατζηγιαννάκης Ιωάννης, Παπασπύρου Λαέρτης
Ο εκπρόσωπος της ομάδας Ι. Χατζηγιαννάκης με τους Επ. Καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου Σ. Κοκολάκη και Γ. Χαραλαμπίδη

Parking Defenders
Εφαρμογή διαμοιρασμού δημόσιων θέσεων στάθμευσης μέσω κινητών τηλεφώνων
Αντωνίου Νικόλαος, Αντωνίου Όθωνας, Αρκάδας Κωνσταντίνος, Κατσιώτης Ιωάννης
Οι εκπρόσωποι της ομάδας Ι. Κατσιώτης και κ. Αρκάδας με τον κ. Ν. Χαριτάκη, Δ.Σ. του ΤΑΝΕΟPersonalization-as-a-service, Infolytics
Σύστημα ανάλυσης καταναλωτικής συμπεριφοράς και πρότασης σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών
Μπούλης Κωνσταντίνος
O νικητής κ. Κ. Μπούλης με τους Επ.. Καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ε.Λουκή  και Γ. Χαραλαμπίδη 

Επόμενα βήματα για τους νικητές είναι η κατάρτιση πλάνου για τους επόμενους μήνες με συγκεκριμένους μετρήσιμους στόχους, ενώ παράλληλα ανανεώθηκε η διοργάνωση των AEGEAN Startups για το 2012.

Η διοργάνωση AEGEAN Startups είναι μία πρωτοβουλία του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων (ΜΠΕΣ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με τη συνδρομή του Εργαστηρίου Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης (ΕΣΑΔ-ΕΜΠ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Ελληνικού Κέντρου Διαλειτουργικότητας (GIC) και του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τη διοργάνωση υποστηρίζουν το Microsoft Innovation Centre και η Virtual Trip.

Αποκλειστικός χορηγός των επιχειρηματικών βραβείων είναι το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ).

2 σχόλια:

 1. Αγαπητοί Χαίρετε.
  Είμαι μια διεθνής δανειστή που αναγνωρίζεται σε όλες τις ηπείρους.
  Έχω τη φιλοδοξία να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους σε οικονομικές δυσκολίες.
  Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με email για περισσότερες πληροφορίες.
  E-mail: baroctavio@gmail.com
  Με εκτίμηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή