Εφαρμογές για Κινητές Συσκευές: Πρόταση Θέματος Εργασίας προς Φοιτητές

Στα πλαίσια του μαθήματος "Τεχνολογία Λογισμικού" του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι φοιτητές αναπτύσσουν πρωτότυπες εφαρμογές για κινητές συσκευές, με θέματα που προέρχονται από φορείς και επιχειρήσεις.

Κάθε εργασία υλοποιείται από ομάδα τριών φοιτητών και αντιστοιχεί σε 150 περίπου ανθρωποώρες. Το αποτέλεσμα (πρωτότυπη εφαρμογή) παρέχεται δωρεάν προς χρήση σε φορείς/επιχειρήσεις/πολίτες ενώ δίνεται η δυνατότητα συνέχισης της εργασίας στα πλαίσια επόμενου μαθήματος ή διπλωματικής εργασίας. 

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να προτείνετε μία ή περισσότερες εργασίες προς υλοποίηση, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου: http://bit.ly/AegeanApps 

Όλες οι προτεινόμενες εργασίες θα τεθούν στη διάθεση των φοιτητών προς επιλογή την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2014.(φροντίστε να δημιουργήσετε μια εργασία, η οποία να έχει ενδιαφέρον αλλά και να είναι υλοποιήσιμη).  

Στη συνέχεια οι φοιτητές θα αναπτύξουν τις εργασίες, υπό την επίβλεψη και με τη βοήθεια των διδασκόντων, με ελάχιστη ή καθόλου επικοινωνία (αν δεν μπορείτε) μαζί σας. Θα ενημερωθείτε με email μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, αν η εργασία σας έχει επιλεγεί από κάποια ομάδα φοιτητών. Τυπικά κάθε έτος υλοποιούνται περίπου 40 εργασίες, από ένα σύνολο 100 προτάσεων. Οι εργασίες περατώνονται το Μάρτιο του 2015. 

Η ομάδα του μαθήματος: Γ. Χαραλαμπίδης - Θ. Αποστολάτος - Ν. Κυριακού. 

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστείλετε μήνυμα στο: nkyr@aegean.gr (Νίκη Κυριακού) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου